Bine Ati Venit !!

Religiile sunt cele mai mari producatoare de atei, nu urâ pe Dumnezeu pentru ce vezi în ele. Religiile sunt invenții omenești, și ca orice invenție omenească au defecte și sunt coruptibile. Dumnezeu în schimb nu este invenția nimănui și fiecare personal trebuie să-l găsească și să-l cunoască. De aici alege fiecare ce crede, fiecare om se naște liber și nimeni nu are voie sa facă comerț cu sufletul nimănui.








luni, 20 august 2012

Bisericile capitalismului s-au lepadat de Fisc

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11557915-biserica-ortodoxa-romana-muta.htm


http://www.hotnews.ro/stiri-esential-11828343-consiliul-general-municipiului-bucuresti-alocat-2-5-milioane-euro-pentru-catedrala-mantuirii-neamului.htm



  
 De teama de a nu se pune rau cu slujitorii Domnului, institutiile statului ignora realitatea facandu-se ca nu observa cum, sub umbrela unei legislatii interpretabile, religia s-a transformat intr-un adevarat business. Prin neimpozitarea activitatilor si proprietatilor detinute de biserici, statul pune umarul la dezvoltarea acestei afaceri. O face pe spatele contribuabilului mirean, permitand ca de la bugetul public sa fie alocate anual sume uriase pentru plata personalului clerical si neclerical, dar si pentru constructia unor noi lacasuri de cult In Romania sunt inregistrate oficial 18 culte religioase. Potrivit legislatiei in vigoare, toate beneficiaza de scutiri de taxe si impozite. Bisericile, indiferent de religia in care slujesc, nu platesc niciun leu pentru cladirile si terenurile aflate in proprietatea lor. De asemenea, nu sunt obligate sa vireze taxe catre stat pentru veniturile obtinute din producerea si valorificarea obiectelor de cult.
=====================================================================
                                                      Despre Catedrala Neamului

     Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 2,5 milioane de euro pentru Catedrala Mantuirii Neamului

   " Potrivit proiectului, publicat de b365.ro, sub lăcaşul de cult vor exista săli polivalente, expoziţii, autoservire sau bucătărie. Construcţia de 100 de metri înălţime va avea chiar şi apartamente la nivelul turlelor!
La subsol, două săli polivalente.
La demisol, autoservire şi expoziţie de icoane.
La 38 de metri, un muzeu şi săli de expoziţii.
La 42 de metri înălţime va fi o sală de consiliu.
La 54 metri vor exista săli de consiliu dar şi apartamente!
De la 95 metri se va admira panorama oraşului.

Nu cunosc nici o biserică sau catedrală care să aibe deasupra altarului apartamente, toalete şi băi."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu