Bine Ati Venit !!

Religiile sunt cele mai mari producatoare de atei, nu urâ pe Dumnezeu pentru ce vezi în ele. Religiile sunt invenții omenești, și ca orice invenție omenească au defecte și sunt coruptibile. Dumnezeu în schimb nu este invenția nimănui și fiecare personal trebuie să-l găsească și să-l cunoască. De aici alege fiecare ce crede, fiecare om se naște liber și nimeni nu are voie sa facă comerț cu sufletul nimănui.








marți, 23 octombrie 2012

Oare asta sa fie CRESTINISMUL adevarat ????

                            Vi se pare ca ca asa ceva ar avea puterea sa faca ceva pentru un om?

2 comentarii:

  1. "Pelerinaje" peste "pelerinaje", doar pentru a contribui "crestineste" la vilele si bengoasele 4x4 ale popilor: eta miinus!

    Ca nu s-au mai calcat in picioare, ca v.itele: eta pluus!

    Dar, eu am un mic problem.
    Am mai citit si io asa, ca om simplu ce ma aflu si n-am aflat de nici unde, ca invatatorul Iisus sa fi pomenit vreo vorba, cat de mica, despre pupat moashte, despre "pelerinaje", despre pomeni si acatiste si alte farafastacuri de-astea "bisericesti", pentru folosul strict al popilor!

    Astept contraziceri pe tema asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cozile reflecta disperarea oamenilor care apeleaza la credinta in speranta videcarii unor bolnavi pentru care statul roman nu face nimic, ca li se spune ca nu sunt bani, sau ca operatia respectiva nu se face in tara. Oameni la limita saraciei si a disperarii care se roaga in ideea ca va rasari soarele pe strada lor.
    Sunt niste cozi ale disperarii pe care BOR le exploateaza la maxim, si le stoarce de bani vanzand sperante, si locuri in Rai.
    Aceste cozi se formeaza deoarece preotii omit sa spuna enoriasilor ca adevarata credinta nu tine de marimea bisericii, de vesmintele si locul in ierarhie al preotilor, si nici banii dati bisericii nu iti vor rezerva un loc in Rai sau te vor curata de pacate.
    Credinta ti-o arati fata de semenii tai ajutandu-i daca poti, civilizatia, bunul simt, sa nu furi, grija fata de oameni, respectul purtat oamenilor si gandurile bune pe care le ai. Nu are importanta daca te rogi intr-o catedrala sau intr-o bisericuta de tara, in credinta nu exista ierarhii. Decat sa pupi niste moaste si sa bagi bani intr-o cutie pentru BOR care este putred de bogata, mai bine iti ajuti o ruda saraca, un vecin un om in nevoie, cu siguranta exista un caz de genul acesta in jurul vostru.

    RăspundețiȘtergere